RESTORAN: Parim ampsude vaagen Eestis

Aleksandri pubi
Aleksandri 42, Tartu

Toit ☆☆☆
Teenindus ☆☆☆☆
Atmosfäär ☆☆☆

Sibularõngad, searibid, kanatiivad, paneeritud juust, küüslauguleivad, marineeritud kurk, pärlsibulad … Mis sa hing veel oskad tahata, kui satud sõbra sünnipäeva tähistama kohas, kus varem pole käinud, aga mis pakub nii mõnegi üllatuse.
Reedeõhtune Tartu Aleksandri pubi oli triiki rahvast täis, seal oli nii Tartu inimesi, kui naabermaakondade sünnitusmajade sulgemise vastaseid aktiviste ning teisigi vabadusvõitlejaid. Pubi interjöör ja laval mängiv ansambel pakkusid tõelise nostalgialaksu ja viisid ajas tosin aastat tagasi, mil tundus, et Eestis on veel kõik võimalik. Pidu panid kõik põlvkonnad, alates alles täiskasvanud saanutest ja lõpetades hallipäiste vanaemadega. Müts maha, tõesti omamoodi väga äge koht! Pealinnast enam selliseid ei leia või kas neid on knagi olnudki? Tartul on ikka mingisugune oma kordumatu fluidum, vaata, kustpoolt tahad.
Aga see selleks, siin blogis olen eesmärgiks võtnud ikka toidust rääkida.
Ühesõnaga, nälja peletamiseks sai lauda tellitud suur ampsude valik. Eks neid ampse ole söödud ennegi, aga „Suur ampsude vaagen 6-le“ oli lihtsalt suurepärane – midagi ei paistnud olevat „parim enne möödas“ ja sibularõngad ning kanatiivad lausa sulasid suus. Oluline oli see, et vaagen oli külluslik, ampsudega ei koonerdatud, igaühele oli midagi, nii et paadunud vegan oleks ka nälja ära petnud.
Väga meeldis ka osavõtlik ja kiire teenindus. Kokkuvõttes oli tegemist toreda üllatusega Preimani purde lõunapoolses otsas.

Tartu Aleksandri pubi suur ampsude vaagen 6-le.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lisa oma mõtted siia täis kõhu ja hea tujuga!