5 põhjust, miks peaksid ise grill-liha marineerima

Ma ei ole kaupluses müüdavate grillitoodete otsene vastane, aga püüan võimalusel grillimisele läheneda nii, et maitsestan ja marineerin liha, kana, aedviljad ja seened ise, olles veendunud, et tulemus on tervislikum ja maitsvam. Miks peaks ise grillimiseks toiduaineid ette valmistama?

1. See on soodsam ja loodust säästvam.
2. Sa saad oma käega valida kvaliteetse ja sobiliku tooraine.
3. Ise marineeritud grill-liha on vaba kõigist tööstuslikest säilitus- ja lisaainetest. 
4. Maitsestamisel saad eksperimenteerida ja lisada just neid maitseaineid, mida enim hindad.
5. Isetegemise rõõm on kõige suurem rõõm!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lisa oma mõtted siia täis kõhu ja hea tujuga!