RESTORAN: Lõunapakkumine kui miraaž

Restoran Saku Gastro
Rotermanni 14, Tallinn

Toit ☆☆
Teenindus ☆☆
Atmosfäär ☆☆☆

Sain reedel, 6. aprillil Saku Gastros kummalise kogemuse osaliseks. Restoran avatakse kell 12.00, mina jõudsin kohale 12.50. Esimene asi, mida uksel öeldi, oli info, et päevapakkumist – bbq-ribi enam ei ole. Otsas!
Kui olin lauda istunud (Ma ei olnudki muide päevaprae peale väljas!), saabus kõrvallauda üks proua, kellele teatati sama ja lisati, et vabandame, aga 150 portsjonit päevapraadi läks kaubaks nagu niuhti. Proua haaras mantli ja lahkus.
Minu peas tekkis mingi ebakõla – restoran oli pooltühi, avamisest vaevalt tund möödas, aga 150 praadi juba söödud. Vabandage, aga ei näinud neid kümneid rahulolevaid nägusid ribikontide taga, lihtsalt ei näinud!
Valisin söömiseks Caesari salati krevettidega. Viimased olid hästi maitsestatud ja päästsid salati, milles oleks võinud natuke lahkemalt kastet olla.
Kriitiliseks muutunud meelt lahutas restorani interjöör, mis on õdus ja puhas. Saku Gastro sobiks hästi kiireteks ärilõunateks, kui vaid päevapakkumised välja veaks.
Head restoranipidajad, kõige parem, mis te päevapraadide äpardustes teha saate – ärge sundige personalil hädavalesid välja mõtlema, muidu on neil halb ja klientidel ka suisa imelik.

Üllatus või muinasjutt? Restoran Saku Gastro müüs 150 päevapraadi 50 minutiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lisa oma mõtted siia täis kõhu ja hea tujuga!