Peakokk on oma elegantse ja artistliku käekirjaga pälvinud
palju rahvusvahelist tunnustust ning juhtinud mitmeid nimekaid Michelini tärni
restorane üle maailma.
„Minu ambitsioon pole kohalikku köögikunsti sammukese võrra
edasi aidata, vaid soov viia õhtusöök täiesti uuele tasemele – etenduseks, mida
nautida kõikide meeltega,“ ütleb Matthias Diether.
180° peakokalaud pakub erilist õhtusöögikogemust avanedes
otse restorani kööki. Kümnekohalises ühislauas on võimalik lähedalt vaadata
kogu toiduvalmistamise protsessi. Individuaalsetes laudades saab nautida
merevaateid ning jälgida ka köögimeeskonna toimetamist.
Pakutakse kuuekäigulist peakoka degustatsioonimenüüd, mis
põhineb puhastel ja külluslikel maitsetel ning on valmistatud vaid Dietherile ainuomases
hõrgus, rikkalikus ja modernses võtmes. Tegu on modernse Euroopa köögiga, mille
puhul pööratakse erilist tähelepanu ka väikseimatele detailidele ning veatule
väljapanekule.
Foto: 180° By Matthias Diether. |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Lisa oma mõtted siia täis kõhu ja hea tujuga!